Les Vaques

Frisona Holstein


Les vaques de Cal Serrador


La nostra granja consta actualment de 250 animals de la raça frisona. D’aquests, 120 són vaques de producció, 95 són vedelles de reposició i 35 són vedells d’engreix.


A Cal Serrador ens agrada tancar el cercle, això significa que tots els animals que tenim són nascuts a l’explotació i el menjar que mengen és collit majoritàriament als camps que nosaltres mateixos conreem. Així doncs, els camps s’adoben amb els fems dels nostres animals i no usem cap adob químic.


Com que tots els vedells són nascuts a l’explotació estan adaptats al medi i al clima de la zona. Aquest factor sumat amb el fet de que no entra cap animal de fora de la granja fa que tinguem molt pocs problemes sanitaris.


Cura de les vaques


Els animals nascuts a l’explotació són molt dòcils ja que sempre han estat tractats amb respecte i hem vetllat pel seu benestar en tots els sentits.

Tenir vaques que viuen tranquil·les, en unes instal·lacions amplies i netes i alimentades amb farratges naturals i de proximitat permet que produeixin una llet de molt bona qualitat i amb un sabor únic.


© 2017 Cal Serrador | Dissenyat per La Padrina